A

Liikennejärjestelyt muuttuvat vapaa-aikakeskus Vinkin alueella walk in -rokotuspäivinä

20.12.2021

Vinkin vapaa-aikakeskuksen liikennejärjestelyt muuttuvat tästä lähtien aina, kun Vinkissä järjestetään ajanvaraukseton eli ns. walk in -koronarokotuspäivä. Muutos on voimassa ensimmäisen kerran jo tiistaina 21.12. kello 11-18. Muutosten taustalla ovat viime viikon torstaina järjestetyn rokotuspäivän aiheuttamat ruuhkat Vinkin alueella. Vinkissä annettiin kyseisen päivän aikana noin 1000 rokotetta.

Kulku Vinkkiin tapahtuu yksisuuntaiseksi muutetun Ahertajankadun kautta (kartta tiedotteen lopussa)

Kulku vapaa-aikakeskus Vinkkiin tapahtuu rokotuspäivinä Ahertajankadun kautta. Ahertajankatu muuttuu rokotuksien ajaksi yksisuuntaiseksi tieksi. Ahertajankadun varteen pysäköinti on poikkeuspäivien aikana kielletty, pois lukien henkilöiden jättäminen/noutaminen. Jättö-/noutopaikka on merkitty erikseen. Jättö-/noutopaikka on tarkoitettu nopeaan piipahdukseen – ei rokotettavana olevien odotukseen tai muuhun pysäköintiin.

Poistuminen Vinkin alueelta tapahtuu Lamminsuontien kautta.

Pysäköintipaikkoja löytyy Vinkin pihasta sekä rakennuksen takaa, lisää paikkoja on käytössä hiihtoladun pysäköintipaikalla sekä Frestems Oy:n pihassa. Kerralla käytössä on noin 200 pysäköintipaikkaa. Vinkin rokotuspisteelle saapuvien tulee huomioida pysäköinnissä liikennesäännöt ja varmistaa, ettei ajoneuvo estä muuta liikennettä. 

Liikenteenohjaajat ohjaavat liikennettä ja rokotuksiin saapuvien toivotaan seuraavan annettuja ohjeistuksia. 

Iltapäivisin odotettavissa väljempää

Vinkin ajanvarauksettomien rokotuspäivien ruuhkahuippujen odotetaan ajoittuvan aamupäiviin. Kannattaa siis suosia iltapäivä- ja ilta-aikoja, jos se on mahdollista.

Myös jonotuskäytänteitä on muutettu viime torstaina saatujen kokemusten pohjalta. Koska jonotus tapahtuu kuitenkin pääsääntöisesti ulkona, muistutamme lämpimästä vaatetuksesta.

Rokotuksia annetaan niin kauan, kuin rokotteita riittää.

 

Ajantasaisen tiedon löydät Sotesin verkkosivuilta osoitteesta www.sotesi.fi/koronarokotukset.

Vinkki_liikenne_2021

________

Takaisin