Etusivulle
Sastamalan kaupunki/Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut
Hakusanalle ei löydy valmiita ehdotuksia. Voit silti tehdä haun painamalla enteriä tai haku-painiketta.

Lomakkeet ja ohjeet

Alkutuotantopaikasta ilmoittaminen
Toimija tekee ilmoituksen alkutuotantopaikasta kunnan elintarvikevalvontaviranomaiselle, Alkutuotantopaikkailmoitus

Elintarvikehuoneistoa perustettaessa on täytettävä Elintarvikehuoneiston ilmoituslomake

Virtuaalisesta elintarvikehuoneistosta on tehtävä ilmoitus kunnan valvontaviranomaiselle. Virtuaalisia elintarvikehuoneistoja ovat esimerkiksi ns. agentuuriliikkeet, jotka harjoittavat elintarvikkeiden vienti- ja tuontikaupaa ja muut toimijat, jotka vastaanottavat, välittävät tai luovuttavat elintarvikkeita esim. puhelimen tai internetin välityksellä tehtyjen tilausten perusteella ilman, että elintarvikkeet varsinaisesti ovat koskaan toimijan itsensä hallussa.

Terveydensuojelulain mukaisesta huoneistosta on laadittava ilmoitus (työhuoneet, majoitustilat yms). Haltijan vaihtuessa siitä on ilmoitettava.

Sotesin (Ikaalinen, Kihniö, Parkano, Punkalaidun, Sastamala) alueella tapahtuvasta tilapäisestä elinkeinonharjoittajan tekemästä myynnistä täytetään liikkuvasta elintarvikehuoneistosta Liikkuvan elintarvikehuoneiston ilmoituslomake

Tilapäinen myynti: yksityishenkilöiden ja yhdistysten ei tarvitse tehdä ilmoitusta vähäriskisestä pienimuotoisesta  toiminnasta, kun kyse ei ole elinkeinotoiminnasta.

Toimijan, joka saattaa markkinoille elintarvikkeen kanssa kosketuksiin joutuvia materiaaleja ja tarvikkeita, on tehtävä toiminnasta ilmoitus valvontaviranomaiselle. Lisätietoa löytyy Ruokaviraston sivuilta. Ilmoituslomake.

Löytöeläinten käsittelyohjeita ja hoitopaikkojen yhteystiedot.

Asunnontarkastuspyyntö tehdään lomakkeella.  

Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner