Etusivulle
Sastamalan kaupunki/Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut
Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Päivätoiminta ja kotikuntoutus

 

Päivätoimintaa järjestetään kotona annettavien palvelujen tueksi. Päivätoiminnassa pyritään kuntoutuksen ja viriketoiminnan avulla tukemaan henkilön terveyttä ja toimintakykyä ja parantamaan näin ollen hänen kotona selviytymistä.

Päivätoiminnassa on toimipaikasta riippuen mm. mahdollisuus aterioida, askarrella, kuntoilla kuntosalilla, tutustua tietokoneen käyttöön, osallistua ohjattuun liikuntaan sekä ohjelmatilaisuuksiin. Päivätoiminnan painopiste on fyysisen toimintakyvyn tukemisessa ja parantamisessa. Lisäksi on mahdollisuus saada palveluohjausta sekä joitakin hoidollisia palveluja (esim. perushoito ja sairaanhoidolliset toimenpiteet).

Omaishoitajalla on mahdollisuus tuoda hoidettava tilapäisesti päivätoiminnan hoitoparkkiin, kun hän tarvitsee aikaa omien asioiden hoitamiseen.
 

PÄIVÄTOIMINNAN JÄRJESTÄMINEN

Päivätoimintaan osallistuminen on mahdollista vuoden aikana vain määräajan, mikäli päivätoimintaan on tulossa enemmän asiakkaita kuin kerralla voidaan ottaa mukaan.  Näin voidaan taata kaikille päivätoimintapalvelua tarvitseville mahdollisuus osallistua kuntouttavaan toimintaan vähintään määräajan.

PÄIVÄTOIMINTAAN HAKEUTUMINEN

Asiakas itse tai hänen edustajansa voi ottaa suoraan yhteyttä joko päivätoiminnan esimieheen puh. 050 469 6112  tai päivätoiminnan yksiköihin. Kuka tahansa Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelujen hoitaja tai lääkäri voi tehdä päivätoimintaa koskevan lähetteen. Veteraanien kuntoutusjaksolle hakeudutaan omalääkärin kautta.

Päivätoimintaesite 2017 

Kunto-Pakari Punkalaidun -esite

Hakemus päivätoimintaan 2017

Lisätietoja:

Mari Jokela 

p. 050 469 6112

mari.jokela@sastamala.fi

 

PÄIVÄTOIMINNAN TOIMIPISTEET               

Punkalaidun
lisätietoja: puh. 050 594 0489

Sastamala
Mouhijärvi, Suodenniemi, Kiikka, Keikyä ja Kiikoinen
lisätietoja: päivätoiminnan ohjaaja puh. 040 631 5936

Vammala
lisätietoja: päivätoiminnan ohjaaja puh. 050 366 2912

 


KOTIKUNTOUTUS

Kotikuntoutus on asiakkaan kotona tapahtuvaa, suunnitelmallista harjoittelua. Kotikuntoutuksen tavoitteena on tukea ikääntyneen ihmisen itsenäistä selviytymistä omassa kodissaan. Kotikuntoutus on tarkoitettu kotihoidon asiakkaille. Kotihoidon fysioterapeutti tekee asiakkaalle yksilöllisen kuntoutussuunnitelman. Myös asiakas itse tai hänen läheisensä voi ottaa yhteyttä ja kysyä fysioterapeutilta mahdollisuutta kotikuntoutussuunnitelman tekemiseen.
 

Kotihoidon fysioterapeutti Olli Lehtiniemi puh. 040 658 3587

Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner