Etusivulle
Sastamalan kaupunki/Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut
Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Perheohjaus

Perheohjaus on lyhytkestoista ja ennaltaehkäisevää, matalan kynnyksen palvelua. Perheohjaajat tekevät luottamuksellista työtä pääsääntöisesti perheiden kotona.

Perheohjaus auttaa löytämään omia voimavaroja sekä tarjoaa tukea vanhemmuuteen, kasvatukseen, vuorovaikutukseen ja arjen eri tilanteisiin, kun perheen omat keinot eivät tunnu riittävän.

Perheohjaaja tukee lasta tai nuorta ja hänen vanhempiaan yhdessä tai erikseen. Keinoja mm. toimivaan arjen hallintaan pyritään löytämään ohjauksen, neuvonnan ja yhdessä tekemisen keinoin. Perheohjaajat antavat myös nepsy- ja puhelinohjausta.

Kenelle?
Kaikille Sotesin alueen alaikäisten lasten tai nuorten perheille, joissa kaivataan apua lapsen tai nuoren kasvatukseen ja perheen toimintatapoihin.

Miten perheohjaukseen hakeudutaan?
Yhteydenotto perheohjaajaan voi tulla nuorelta, vanhemmilta tai heidän luvallaan esim. neuvolasta, opettajalta, koulun sosiaalityöntekijältä, terveydenhoitajalta tai muulta toimijalta nuoren verkostosta.

Perheohjauksen yhteystiedot
  perheohjaaja Eeva Kaistamo puh. 040 668 2637   
  perheohjaaja Krista Päkärä puh. 050 346 7128  
  
Voit ottaa yhteyttä keneen perheohjaajan tahansa.

 

Perheohjauksen esite

Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner