Etusivulle
Sastamalan kaupunki/Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut
Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

 

 

arkeen voimaa sastamala  

Tukea Arjen haasteisiin

Arkeen Voimaa toiminta on tarkoitettu henkilöille, joilla on elämässään heidän arkipärjäämiseensä vaikuttavia haasteita. Näitä voivat olla esimerkiksi oma tai omaisen pitkäaikaissairaus, työttömyys, yksinäisyys, uupumus tai mielialan lasku. Ryhmätoiminta auttaa osallistujia tekemään myönteisiä muutoksia elämässään ja pitämään niitä yllä.

Opi itsehoidon työkaluja

Oppiminen tapahtuu vertaisryhmässä, jossa saa tukea, tietoa ja työkaluja erilaisten oireiden ja arjen haasteiden hallintaan. Ryhmässä opitaan itsehoidon työkaluja ja harjoitellaan niiden käyttöä, kuten päätöksentekotaitoja, oman toiminnan suunnittelua ja ongelmanratkaisua. Itsehoidon työkalujen avulla ryhmäläiset voivat tehdä terveyteen ja hyvinvointiin vaikuttavia muutoksia omassa arjessaan. Jokainen ryhmäläinen tekee haluamansa muutokset omien voimavarojensa mukaan.

Oheislukemistona on Arkeen Voimaa – pienin muutoksin kohti sujuvampaa arkea -kirja (2015), joka on lainattavissa tai ostettavissa kirjastossa. Voit hankkia sen itsellesi myös Kuntaliiton verkkokaupasta: http://shop.kuntaliitto.fi/product_details.php?p=2999

 

Arkeen Voimaa -ryhmät

Ryhmä kokoontuu kuusi kertaa viikon välein 2,5 tuntia kerrallaan ja sen ohjaajana toimii Arkeen Voimaa -ohjaajakoulutuksen käynyt vertaisohjaaja. Seuraava ryhmä alkaa 28.1.2020. Varmista paikkasi ryhmässä ja ilmoittaudu ajoissa. Ryhmään osallistuminen edellyttää ilmoittautumista.    

Lisätietoa Arkeen Voimaa toiminnasta ja ryhmistä saat Arkeen Voimaa –aluekoordinaattoreilta:

Päivi Karvinen ja Sari Suvala

Puh. 040 138 2435  /  040 634 2395

paivi.karvinen@sastamala.fi, sari.suvala@sastamala.fi

Voit myös jättää yhteydenottopyynnön koordinaattorille oheisella lomakkeella: yhteydenottopyyntö.

Arkeen Voimaa lisätietoja

Arkeen Voimaa Facebookissa

Arkeen Voimaa Sastamala Facebookissa

Arkeen Voimaa Instagramissa     

Arkeen voimaa Youtubessa

Tyrvään Sanomien artikkeli Arkeen Voimaa -toiminnasta

Alueviestin artikkeli Arkeen Voimaa -ryhmän toiminnasta

 

Arkeen voimaa

  Kuntaliitto 

Arkeen Voimaa ryhmätoimintaa on tällä hetkellä Jyväskylän, Kuopion, Salon, Sastamalan, Tampereen, Turun, Vantaan, Kangasalan ja Ylöjärven kaupungeissa sekä Eksotessa että Mäntsälän, Pirkkalan ja Vesijärven kunnissa. Toimintaa hallinnoi Suomen Kuntaliitto.

Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner