Etusivulle
Sastamalan kaupunki/Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut
Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Selännekoti

Selännekoti on kehitysvammaisille henkilöille tarkoitettu autetun asumisen yksikkö. Koti on toteutettu yhdessä Kehitysvammaisten Palvelusäätiön ja Sastamalan kaupungin kanssa: talon omistaa Palvelusäätiö ja toiminnasta vastaa Sastamalan kaupunki/Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut. Talo valmistui lokakuussa 2009 ja asukkaat muuttivat marraskuussa samana vuonna. Kodissa on 14 asuntoa ja yksi tilapäisasunto. Asunnot on jaettu kolmeksi viiden hengen ryhmäkodiksi. Kullakin ryhmäkodilla on asukkaiden yhdessäoloa varten yhteinen tupakeittiö. Kaikilla asukkailla on oma asunto, jossa on olo-/makuuhuone, alkovi/vaatehuone ja kylpyhuone. Neliöitä asunnoissa on yhteensä 28-29 m². Ryhmäkodit, toimistot, sauna yms. tilat ovat yhdessä kerroksessa.

Selännekoti on nuorille aikuisille kehitysvammaisille tarkoitettu toiminnallinen yksikkö. Yksikön tarkoituksena on tarjota laadukasta ja turvallista asumista sekä mukavaa toimintaa ja itsenäisen elämän harjoittelua. Selännekodilta on mahdollista muuttaa itsenäisempään asumismuotoon (esim. tukiasuntoon), mutta osalle asukkaista Selännekoti on pysyvä koti. Selännekodin toimintaan kuuluvat myös tukiasumiseen valmennus ja tukikäynnit tukiasukkaiden luona.

Selännekoti, Selännekatu 1, 38200 Sastamala
Kehitysvammaisten asumispalveluyksikkö
sähköposti: selannekoti@sastamala.fi tai henkilökohtaiset sähköpostit etunimi.sukunimi@sastamala.fi
* Asumisyksikön esimies Laura Elo, puh. 040 745 8448
* Ryhmäkoti 1, puh. 040 712 8245
* Ryhmäkoti 2, puh. 040 712 8246
* Ryhmäkoti 3, puh. 040 712 8247

Tukiasuminen:
* Asumisen ohjaaja, puh. 040 648 3048
* Hoitaja (tukiasuminen), puh. 040 620 4506

Selännekoti1     Selännekoti2

Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner