Etusivulle
Sastamalan kaupunki/Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut
Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Tukihenkilöt ja -perheet

Erityistä tukea tarvitsevalle lapselle tai perheelle voidaan järjestää tukihenkilö- tai perhe. Tukihenkilön- tai perheen tarkoitus on turvata lapsen terveyttä ja kehitystä. Palvelun saaminen ei vaadi lastensuojelun asiakkuutta. Palvelujen piiriin voi hakeutua oma-aloitteisesti. Perheestä tehdään palvelutarpeen arviointi perheen elämäntilanteen mukaan.

Tukihenkilöitä myönnetään esimerkiksi paikkaamaan perheen puuttuvaa sosiaalista verkostoa, tukemaan lasta tai nuorta elämän murrostilanteissa, sekä harjoittelemaan lapsen tai nuoren kanssa sosiaalisia taitoja ja verkostoitumista kodin ulkopuolle.

Lisätietoja tukiperhe ja tukihenkilöasioista saa vt. sosiaaliohjaaja Marika Rannalta numerosta 0404 689 8130 ja sosiaaliohjaaja Päivi Vahelalta numerosta 040 702 3117.

Esitteen löydät tästä.

Toimintaa koskeva ohjeistus "Lasten turvallisuutta lisäävät toimintatavat ja vapaahetoisen rikostaustan selvittäminen" löytyy tästä.

Tästä löytyy linkki Oikeusrekisterikeskuksen sivuille kohtaan: Vapaaehtoisen rikostaustaote.

Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner