Etusivulle
Sastamalan kaupunki/Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut
Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Perheneuvonta

Perheneuvonnan palvelut on tarkoitettu 0-14 -vuotiaille lapsille ja heidän perheillensä.
Perheneuvonnan psykologit ja sosiaalityöntekijä etsivät ratkaisuja huolenaiheisiin yhdessä lapsen ja perheen sekä tarvittaessa perheelle tärkeiden tahojen kanssa.

Työmuotoja ovat mm. erilaiset arvioinnit, lapsen kasvuun, kehitykseen ja tunne-elämään liittyvät tutkimukset, ohjaus ja neuvonta, terapeuttiset tukikäynnit ja ryhmät. Perheneuvonnan palvelut ovat maksuttomia ja luottamuksellisia. Lähetettä ei tarvita, vaan asiakas voi itse ottaa suoraan yhteyttä. Työskentely perustuu vapaaehtoisuuteen ja perheen motivaatioon työskennellä niiden asioiden kanssa, mihin he toivovat muutosta.

Työskentely aloitetaan ensikäynnillä noin kuukauden kuluessa ajanvarauksesta. Mahdolliset jatkoajat järjestetään myöhemmin jonotilanteen mukaan.

Tietoturvasyistä emme hoida asiakasasioita sähköpostilla.

Yhteystiedot: Itsenäisyydentie 2 c, 38200 Sastamala

 

Ajanvaraus  Ajanvaraus tehdään suoraan työntekijöiden puhelinnumeroihin puhelinaikoina maanantaisin, keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin klo 12.00-12.30 (elleivät muut työtehtävät ole esteenä). Jos et saa yhteyttä puhelinaikana, voit lähettää tekstiviestin yhteystietoineen ja työntekijä on mahdollisimman pian yhteydessä. 

Psykologi Enni Eeronheimo, puh. 040 663 9615

Psykologi Maiju Janhunen, puh. 040 621 4482

Psykologi Silja Taari puh. 040 138 2498

Sosiaalityöntekijä Sanna Ylistenniemi puh. 040 138 2499

 

 
Parisuhdeasioissa palvelee myös Sastamalan Tukitalo, puh. 03 512 0500 (arkisin klo 9-15).

Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner