Etusivulle
Sastamalan kaupunki/Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut
Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Muistipiste

 

Muistipisteen palvelut on tarkoitettu Punkalaitumen ja Sastamalan asukkaille, joilla on muistiongelmia sekä heidän läheisilleen. Alueen hoitoyksiköt voivat konsultoida Muistipisteen henkilökuntaa muistiasioiden hoidossa.

Muistipisteessä tehdään muistitutkimuksia, järjestetään tarvittavia jatkotutkimuksia ja seurataan asiakkaan vointia. Hoitoon ja kuntoutukseen liittyvää ohjausta tarjotaan muistiongelmaisille sekä heidän läheisilleen. Yhteistyötä tehdään hoitoon osallistuvien ammattihenkilöiden ja omaisten kanssa.

Muistipisteessä toimii erikoislääkärinä geriatri ja kaksi sairaanhoitajaa: asiantuntijasairaanhoitaja/muistihoitaja ja muistikoordinaattori.

Muistihoitajalle voi varata vastaanottoajan itselleen tai läheiselleen muistitilanteen arviointia, keskustelua tai neuvontaa varten. Lähetettä ei tarvita. Muistikoordinaattori ohjaa sairastuneiden jatkohoitoa sekä tukee ja neuvoo muistiperheitä sairauden eri vaiheissa.

Geriatrin ja hoitajien vastaanotolle voi tulla myös lääkärin tai muun ammattihenkilön lähetteellä. Lähetteen perusteella asiakkaalle lähetetään kutsukirje vastaanotolle. Tarvittaessa järjestetään kotikäynti muistitilanteen selvittämiseksi.

Käynti hoitajan vastaanotolla on maksuton. Lääkärin vastaanotolla käynnistä peritään lääkärien vastaanottokäynnin mukainen maksu.

Muistipisteen esite 

Yhteystiedot:

Muistipiste sijaitsee Vammalan pääterveysasemalla, Itsenäisyydentie 2 c

Hoitajat tavoittaa puhelimitse varmimmin arkipäivisin klo 9-14
Muistihoitaja puh. 0400 804 957
Muistikoordinaattori puh. 040 824 0263

Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner