A

Neuvolapalvelut

Neuvolatoiminnalla on keskeinen osa terveyden edistämisessä ja sairauksien ehkäisyssä. Neuvolapalveluihin kuuluvat muun muassa terveydenhoitajan ja lääkärin vastaanotot, terveydenhoitajan tekemät kotikäynnit, raskauden aikaiset seulontatutkimukset, perhevalmennustilaisuudet ja puhelinneuvonta.

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelujen neuvolat sijaitsevat Kiikoisissa, Mouhijärvellä, Punkalaitumella, Suodenniemellä, Vammalassa ja Äetsässä. Neuvoloiden ennaltaehkäisevät palvelut ovat maksuttomia. Terveydenhoitajan vastaanotolle voi hakeutua kaikissa terveyteen liittyvissä asioissa.

Kaikki neuvolat toimivat ajanvarauksella. Ajanvarauksen peruutuksen voitte tehdä terveydenhoitajan puhelintuntinumeroon. Sähköpostin välityksellä annetaan vain yleistä neuvontaa ei kiireellisissä asioissa. Sähköpostilla ei välitetä henkilökohtaista hoitoon liittyvää tietoa tietoturvan takia.

 

Osastonhoitajien yhteystiedot:

Osastonhoitaja (Vammala, Äetsä) Erja Mäkelä, erja.makela@sastamala.fi, puh. 040 829 7893

Osastonhoitaja (Kiikoinen, Mouhijärvi, Punkalaidun, Suodenniemi) Arja Koivuranta, arja.koivuranta@sastamala.fi puh. 040 824 0189


Influenssarokotukset

Influenssarokotuksia annetaan vain ajanvarauksella Mouhijärven, Punkalaitumen ja Vammalan neuvoloiden vastaanotoilla.

Voit varata neuvolaan ajan joko sähköisesti sotesi.fi-sivuilta kohdasta sähköiset palvelut tai puhelimitse.

Keskitetty ajanvaraus palvelee teitä 2.11.2020 – 3.12.2020 ma – to puhelimitse klo 7.30 – 11.45 välisenä aikana puhelinnumerosta 040 624 1322. Tähän numeroon voit myös jättää tekstiviestillä peruutusilmoituksen.

Rokotuksia jatketaan 4.12.2020 jälkeenkin ajanvarauksella neuvoloiden vastaanotoilla.