Etusivulle
Sastamalan kaupunki/Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut
Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Kuulolaitehuolto

 

Kuulokojeiden huolto 

Kuulokojevastaavan palvelut ovat suunnattu kaikille ikäryhmille.  
Vastaanotolla tehdään pieniä kuulokojeen huoltoon liittyviä toimenpiteitä sekä ratkotaan kojeen käyttöön liittyviä ongelmia.

Kuulokojevastaava ottaa myös tarvittaessa uuden korvakappalemuotin, jonka mukaan tehdään uusi korvakappale rikkoutuneen tai muuten sopimattoman tilalle. 
65-vuotiaiden ja sitä vanhempien asiakkaiden kojeiden säädöt ja korjaukset tehdään siellä, mistä laite on saatu.

Alle 65-vuotiaiden asiakkaiden kuulokojeiden säädöistä, korjauksista sekä uuden kojeen sovituksista vastaa Tampereen Yliopistollinen sairaala/Kuulokeskus.

Mikäli kuulokojeen käyttäjällä on ongelmia kojeen kanssa, kysymyksiä kojeen käyttöön, huoltoon tai toimintaan liittyen toivomme ensisijaisesti yhteydenottoa Sotesin kuulokojevastaavaan.


Kuulokojevastaavan vastaanotto toimii ajanvarauksella.

Mouhijärven neuvola: Pirjo Seppä-Hakala, puh. 040 518 8753, arkisin klo 11-12

Punkalaitumen neuvola: Aila Ruohonen, puh. 02 7608 0283 ma-to klo 7.30-8.15

Vammalan neuvola: Kirsi Kuja-Aro puh. 040 138 2510, ke-pe klo 11.30-12.30  

Äetsän neuvola: Anu Parikka, puh. 03 5210 2063 arkisin klo 8-9

 

 


 

 

MUUTOKSIA TAYSIN KUULOKESKUKSEN APUVÄLINEHUOLLON ASIAKASPALVELUSSA

Taysin Kuulokeskuksen apuvälinehuolto on siirtymässä sähköiseen ajanvaraukseen OmaTays- järjestelmän kautta 3.9.2018 alkaen. Voitte varata ajan vastaanotollemme sähköisestä OmaTays-järjestelmästä.  Järjestelmään kirjaudutaan joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Huom!  Taysin Kuulokeskuksen apuvälinehuoltoon voivat varata ajan vain ne asiakkaat, joiden kuulokojekuntoutus on aloitettu Taysin kautta. Apuvälinehuollosta voi varata ajan, mikäli asiakkaalla on ongelmia kuulokojeen- tai korvakappaleen kanssa. Kuulokojeen säädöt ja muut ajanvarausasiat hoidetaan edelleen tavalliseen tapaan ajanvarausnumerostamme.

Avovastaanotto ilman ajanvarausta toimii rinnalla maanantaista torstaihin klo 8.00 -13.00 vuoden 2018 loppuun asti. Kuulokeskuksen 2. kerroksessa asiakkaita palvelee edelleen postilaatikko, johon voitte jättää kuulokojeenne henkilötietojenne kanssa korjaukseen. Voitte myös postittaa kuulokojeenne henkilötietojenne kanssa Kuulokeskuksen huoltoon korjattavaksi.

Asiakkaiden oman kunnan kuulokojevastaavat palvelevat edelleen tavalliseen tapaan. Lisäksi kuntien kuulokojevastaavat auttavat asiakkaita tarvittaessa myös sähköisessä ajanvarauksessa.

Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner