Etusivulle
Sastamalan kaupunki/Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut
Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Ihmeelliset vuodet-vanhemmuusryhmä

Oletko huolissasi lapsen tottelemattomuudesta, kiukkukohtauksista, itsehillinnän puutteesta tai kaverisuhteiden vaikeudesta? Menetätkö helposti malttisi lapsen kanssa? Onko arki raskasta ja ilo kateissa?

Ihmeelliset vuodet-vanhemmuusryhmä tarjoaa käytännöllisiä taitoja vanhemmuuteen ja tukea omaan jaksamiseen. Ryhmä on tehokas keino vähentää lasten uhmakkuutta ja käyttäytymispulmia sekä lisätä lasten pärjäämistä kotona, päiväkodissa, koulussa ja kaverisuhteissa. Ihmeelliset vuodet- menetelmä on on yhdysvaltalaisen psykologian professori Carolyn Webster-Strattonin yli 30 vuoden ajan kehittämä ja tutkima ryhmämuotoinen vanhemmuuden hoito- ja tukimenetelmä.

Ryhmäkertojen aiheet liittyvät mm. myönteisen vuorovaikutuksen rakentamiseen ja tehokkaisiin keinoihin asettaa rajoja ja välttää valtataistelua. Aiheita työstetään mm. esimerkkivideoiden, harjoitusten, yhteisen keskustelun ja kotitehtävien avulla.

Seuraava Ihmeelliset Vuodet - vanhemmuusryhmä alkaa 16.9.2019 Sastamalan perhe- ja kasvatusneuvolan tiloissa. Tapaamisia on syksyn aikana viikoittain maanantaisin klo 14-16 kaikkiaan 12 kertaa (tauko syyslomaviikolla 42).

Kaikki ryhmään hakeneet tavataan ennen ryhmän alkua. Mikäli kiinnostuit ryhmästä ole yhteydessä Ihmeelliset vuodet - ryhmänohjaajiin.

 

Ryhmänohjaajina toimivat:

Krista Päkärä    
Perheohjaaja    
puh. 050 346 7128   
krista.pakara[at]sastamala.fi                            

Sanna Ylistenniemi
Perheneuvolan sosiaalityöntekijä
puh. 040 138 2499
sanna.ylistenniemi[at]sastamala.fi

Suvi Lähdekorpi
perhetyöntekijä
puh. 050 309 9702
suvi.lahdekorpi[at]sastamala.fi

 

Linkkejä:

Ihmeelliset vuodet ry

The Incredible Years

 

Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner