Etusivulle
Sastamalan kaupunki/Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut
Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Ihmeelliset vuodet-vanhemmuusryhmä

Oletko huolissasi lapsen tottelemattomuudesta, kiukkukohtauksista, itsehillinnän puutteesta tai kaverisuhteiden vaikeudesta? Menetätkö helposti malttisi lapsen kanssa? Onko arki raskasta ja ilo kateissa?

Ihmeelliset vuodet-vanhemmuusryhmä tarjoaa käytännöllisiä taitoja vanhemmuuteen ja tukea omaan jaksamiseen. Ryhmä on tehokas keino vähentää lasten uhmakkuutta ja käyttäytymispulmia sekä lisätä lasten pärjäämistä kotona, päiväkodissa, koulussa ja kaverisuhteissa. Ihmeelliset vuodet- menetelmä on on yhdysvaltalaisen psykologian professori Carolyn Webster-Strattonin yli 30 vuoden ajan kehittämä ja tutkima ryhmämuotoinen vanhemmuuden hoito- ja tukimenetelmä.

Ryhmäkertojen aiheet liittyvät mm. myönteisen vuorovaikutuksen rakentamiseen ja tehokkaisiin keinoihin asettaa rajoja ja välttää valtataistelua. Aiheita työstetään mm. esimerkkivideoiden, harjoitusten, yhteisen keskustelun ja kotitehtävien avulla.

Syksyn 2018 ryhmä on täynnä! Voit tiedustella varapaikkoja.

Tapaamiset toteutuvat 12.9. alkaen keskiviikkoisin klo 14-16 Sastamalan perheneuvolan tiloissa osoitteessa Itsenäisyydentie 2 c. Tapaamiskertoja on syksyn aikana 12. Kaikki ryhmään hakeneet tavataan ennen ryhmän alkua. Mikäli kiinnostuit ryhmästä ole yhteydessä Ihmeelliset vuodet - ryhmänohjaajiin.

 

Ryhmänohjaajina Sastamalan perhe-ja kasvatusneuvolassa toimivat:

 

Krista Päkärä                                                              Sanna Ylistenniemi

Perheohjaaja                                                              Perheneuvolan sosiaalityöntekijä

puh. 050 346 7128                                                     puh. 040 138 2499

krista.pakara@sastamala.fi                                         sanna.ylistenniemi@sastamala.fi

 

Ihmeelliset vuodet -vanhemmuusryhmiä ja ohjausta järjestetään myös erikseen lapsiperheiden sosiaalityön asiakasperheille. Näitä ryhmiä ohjaavat Ihmeelliset vuodet-ryhmänohjaajat: perhetyöntekijä Suvi Lähdekorpi puh. 050 309 9702  ja sosiaalityöntekijä Marianna Heikkilä puh. 040 712 8256. Tästä ryhmästä ja ohjauksesta voit kysyä lisätietoa omalta sosiaalityöntekijältäsi tai yllämainituilta ohjaajilta. 

 

 

Linkkejä:

Ihmeelliset vuodet ry

The Incredible Years

 

Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner