Etusivulle
Sastamalan kaupunki/Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut
Hakusanalla ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin tehdä haun painamalla enteriä tai haku-painiketta.

Lapsiperheiden sosiaalityö

Lapsiperheiden sosiaalityön työskentely alkaa, kun perhe on itse ottanut yhteyttä sosiaalitoimeen tai muutoin on tullut tieto, että perhe voisi tarvita apua. Yhteyttä voi ottaa soittamalla tai yhteydenottopyynnön/lastensuojeluilmoituksen avulla, jotka löytyvät perhe- ja sosiaalipalveluiden etusivulta. Yhteydenoton perusteella tehdään ensiarviointi ja sen jälkeen palvelutarpeen arviointi, ellei se osoittaudu tarpeettomaksi. Teemme arviointeja monitoimijaisesti lapsen ja perheen edun mukaisesti. Arvioinnissa mukana voivat olla sosiaalityöntekijöiden, sosiaaliohjaajien ja perhetyöntekijöiden työpareina työntekijä esim. neuvolasta, päiväkodista, koululta, perheneuvolasta tai aikuisten palveluista. Tarkoituksena on, että perheelle löytyisi paras mahdollinen apu mahdollisimman nopeasti. Myös perheen lähipiiri voidaan ottaa mukaan miettimään, mikä apu auttaisi perhettä parhaiten. Tärkeintä arvioinnissa on kuitenkin aina perheen oma käsitys tilanteestaan

Lapsiperheiden sosiaaliohjaus

Sosiaaliohjaaja auttaa, ohjaa, tukee ja kuuntelee eri elämäntilanteiden muutoksissa, olivatpa ne pieniä tai isoja. Sosiaaliohjaajaan voivat ottaa yhteyttä kaikki perheet, joissa on alle 18-vuotiaita lapsia.  Sosiaaliohjaajan kanssa voi työskennellä ilman lastensuojelun asiakkuutta.

Lisäksi sosiaaliohjaalta voi  kysyä mm.

-kotipalvelusta

-tukiperheistä

-tukihenkilöistä

Lisätietoja lapsiperheiden sosiaaliohjauksesta saa vs. sosiaaliohjaaja Inge Niemiseltä puh. 040 702 3117 tai sosiaaliohjaaja Eija Harjuselta puh. 040 689 8130.


Yhteystiedot:

Työntekijät tavoitettavissa parhaiten arkisin klo 9-15 muiden virkatehtävien salliessa. Soittopyynnön voi jättää viestillä tai sähköpostilla. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi[at]sastamala.fi.

Harjunen Eija puh. 040 689 8130
sosiaaliohjaaja

Inge Nieminen puh. 040 702 3117
vs. sosiaaliohjaaja

Jokinen Mari puh. 040 706 8167
sosiaalityöntekijä

Koski-Vähälä Taina puh. 040 712 8256
sosiaalityöntekijä

Polo Johanna puh. 050 577 9959
sosiaalityöntekijä

Isonokari-Mannelin Marika puh. 050 502 0419 (ei markkinointipuheluita)
lapsiperheiden sosiaalityön päällikkö

Käyntiosoite: Sosiaalikeskus, Puistokatu 10, 3. krs, 38200 Sastamala. Asiointi ajanvarauksella. Käynti sosiaalikeskukseen Kauppalantalon pääovista. Parkkipaikat löytyvät rakennuksen takaa, johon kulku Onkiniemenkadun tai Vapaudenkadun kautta.

Postia lapsiperheiden sosiaalityöhön voi jättää 3. kerroksessa sosiaalikeskuksen aulassa sijaitsevaan postilaatikkoon Kauppalantalon aukioloaikoina arkisin klo 7-18.

Virallinen postiosoite on Sastamalan sosiaalikeskus, PL 23, 38201 Sastamala.


Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner