Etusivulle
Sastamalan kaupunki/Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut
Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä tai klikkaamalla haku-painiketta.

Lapsiperheiden sosiaalipalveluista saat perheellesi erilaista tukea ja apua elämäntilanteenne mukaan, joskus voimme lähestyä perhettänne palvelutarpeen arvioinnin merkeissä myös sen takia, että jollain kanssanne työskentelevällä ammattilaisella on herännyt huoli perheenne tilanteesta. Lapsiperheiden sosiaalityö tarjoaa ennaltaehkäisevää ja matalamman kynnyksen apua, ja haasteellisemmissa tilanteissa voi lastensuojelu tulla avuksenne. Välilehdiltä löydät tarkemmin tietoa palveluistamme.

Lapsiperheiden sosiaalipalvelut sijaitsevat Sosiaalikeskuksessa, Kauppalantalolla, osoitteessa Puistokatu 10, 38200 Sastamala. Meillä asioidaan ajanvarauksella. Sosiaalikeskuksen neuvonta on avoinna MA-KE ja PE klo 9-11 sekä TO klo 9-11 ja 12-14.

Lapsiperheiden sosiaalityöhön voi jättää postia 3. kerroksessa sosiaalikeskuksen aulassa sijaitsevaan postilaatikkoon Kauppalantalon aukioloaikoina arkisin klo 7-18. Käynti sosiaalikeskukseen Kauppalantalon pääovista. Parkkipaikat löytyvät rakennuksen takaa, johon kulku Onkiniemenkadun tai Vapaudenkadun kautta.

Virallinen postiosoite on Sastamalan sosiaalikeskus, PL 23, 38201 Sastamala.

Facebookista löydät meidät nimellä: Sotesin lapsiperheiden sosiaalipalvelut

 

                                 LAPSIPERHE!

                     TARVITSETKO APUA TAI TUKEA?

Kysymyksesi voi liittyä omaan tilanteeseesi, perheenjäsenesi,
lapsesi, ystäväsi tai muun läheisesi tilanteeseen.

Ota yhtettä Pyydä apua! -napin kautta.

                       pyydä apua

Yhteydenottopyyntösi menee perhepalveluiden työntekijälle,
joka soittaa sinulle 1-3 arkipäivän kuluessa.


Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner