Etusivulle
Sastamalan kaupunki/Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut
Hakusanalla ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin tehdä haun painamalla enteriä tai haku-painiketta.

Pyydä apua! -lomake

Tarvitsetko apua tai tukea nykyisessä elämäntilanteessasi? Kysymyksesi voi liittyä omaan tilanteeseesi, perheenjäsenesi, ystäväsi tai muun läheisesi tilanteeseen.
Sotesin perhepalveluiden työntekijät ottavat sinuun yhteyttä puhelimitse 1 - 3 arkipäivän kuluessa. Halutessasi voit täyttää vain nimesi ja puhelinnumerosi yhteydenottoa varten.
Yhteystietoni lähettäessäni hyväksyn, että ne tallennetaan Sotesin järjestelmiin ja että niitä käytetään tietosuojaselosteessa esitetyllä tavalla. Katso sivu Hallinto - Tietosuojaselosteet.

Tietojen lähetys

Lomakkeella jättämiäsi tietoja käsittelevät Sotesin perhepalvelujen työntekijät. Tallentamasi tiedot poistetaan lomakkeelta, kun palveluohjaaja on ottanut sinuun yhteyttä. Sosiaalihuollon asiakkuuteen liittyvät tarpeelliset tiedot kirjataan sosiaalihuollon asiakasrekisteriin. Asiakasrekisterien tietosuojaselosteet ovat Sotesin verkkosivulla, katso sivu Hallinto - Tietosuojaselosteet.


Kirjaudu ylläpitotilaan Windows-työasematunnuksellasi Kirjaudu ylläpitotilaan etätyötunnuksellasi
Toiminnan takaa Netland AppRunner